top of page

Sticker WOW! Activity Pad Set - Turtle

Melissa & Doug Sticker WOW! is een geheel nieuwe manier om met stickers te spelen! Laat de schattige, verzamelbare Turtle stempelen, stempelen en nog eens stempelen door 24 pagina's met leuke telspelletjes, matchen- en zoek-en-vind-activiteiten.

De navulbare stickerstempelmachine wordt geleverd met een stapel stickers van 300 verschillende stickers - met 100 unieke ontwerpen in elke stapel is elke sticker een verrassing! Thematische navulpakketten worden afzonderlijk verkocht en zijn compatibel met elke Sticker WOW!-stickerstempel.

Stickers zijn niet herbruikbaar, maar zijn indien nodig eenvoudig te verwijderen. Vul de activiteitenpagina's in en gebruik deze voor creatieve kunstprojecten, zoals bladwijzers, posters, kaarten en meer.

Gemakkelijk te verwijderen stickers en het handige formaat voor onderweg met ingebouwde sticker-stempelopslag maken Sticker WOW! tot een geweldige reisactiviteit zonder rommel. Sticker WOW! bevordert de fijne motoriek, moedigt creatief spel aan en zorgt voor bevredigend friemelplezier!

Serie: Sticker WOW!
Uitvoering: Turtle (schildpad)
Aantal bladzijden: 24
Aantal stickers: 300
Leeftijd: 3+

Sticker WOW! Activity Pad Set | Schildpad

€ 14,99Prijs

    Andere suggesties

    bottom of page